Condiţii de utilizare

Vă rugăm, citiţi cu atenţie condiţiile generale de utilizare a produselor, software-ului, serviciilor şi a site-ului SnapToSale.eu . Condiţiile generale, împreună cu cele suplimentare reprezintă un acord legal între dumneavoastră şi SnapToSale.eu în ceea ce priveşte folosirea serviciilor de către dumneavoastră. Este important să le citiţi cu atenţie.

Condiţii suplimentare

CONDIŢII PENTRU FOLOSIREA SERVICIULUI Daretobedifferent.ro

SnapToSale.eu este un site care oferă serviciul de vizualizare a broşurilor cu promoţii ale magazinelor din România. Folosirea serviciului nu necesită înregistrare din partea utilizatorilor şi este gratuită..

Drepturile de autor asupra cataloagelor promoţionale publicate pe site-ul   SnapToSale.eu aparţin autorilor lor, iar SnapToSale.eu îşi rezervă dreptul de a folosi cataloagele şi broşurile publicate pe site pentru atingerea obiectivelor proprii, inclusiv cu scopuri publicitare.

Utilizatorii site-ului SnapToSale.eu sunt de acord ca SnapToSale.eu nu este responsabil pentru conţinutul şi corectitudinea broşurilor publicate.

Daretobedifferent.ro nu este responsabil în nici un fel dacă informaţiile introduse de utilizator se pierd sau nu pot fi salvate.

Folosirea site-ului SnapToSale.eu înseamnă că sunteţi la curent cu aceste condiţii generale, sunteţi de acord cu ele şi vă obligaţi să le respectaţi.